Potrzebuję trochę informacji na temat tego, z czego może składać się ten zestaw stereo. Jakieś pomysły, jakie to głośniki? Ile? Czy mogę zainstalować wzmacniacz, aby zasilić mały subwoofer Kenwood z tyłu? Czy ma głośniki?
Cześć philloliveira, czy miałeś problemy z aktywnym systemem redukcji szumów w naszym samochodzie i wzmacniaczu?Tak, to jest możliwe. W rzeczywistości mam '17 QX30 Premium z pakietem Tech i chociaż był wyposażony w głośniki Bose dookoła i fabryczny subwoofer + wzmacniacz Bose, dodałem mały 8-calowy subwoofer i wzmacniacz Phoenix Gold. I, "Och, chłopcze", jak to niesamowicie brzmi! Nie szukałem niczego, co ostatecznie sprawiłoby, że moje tylne wycieraczki będą grzechotać, ale chciałem poczuć bas podczas słuchania muzyki. Akustyka QX30 jest doskonała dla mniejszych obudów subwooferów. Zaufaj mi, będziesz zachwycony!
(Pin 1) Pomarańczowy = Subwoofer +Więc patrząc na fabryczną wiązkę, która wtyka się do subwoofera bose, czy wiesz, w jakie kolory przewodów powinienem wpiąć wyjścia kanałów lewego/prawego? Mam tani loc do przetestowania, aż dostanę lepszy