Anyone Replace Halogen Headlight Bulbs With LED? - Page 10 - Infiniti QX30 Forum
User Tag List

 17Likes
Reply
 
LinkBack Thread Tools
post #91 of 100 (permalink) Old 09-17-2019, 01:10 PM
Junior Member
 
Join Date: Sep 2019
Location: Panama City Beach, FL
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Default

i was wondering if i need to get the Canbus Error Free Anti Flickering Resistor Decoder also?
gregthomas84 is offline  
post #92 of 100 (permalink) Old 09-17-2019, 11:03 PM Thread Starter
Member
 
Join Date: Feb 2017
Location: Philly Suburbs
Posts: 39
Mentioned: 3 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 16 Post(s)
(Thread Starter)
Default

Quote:
Originally Posted by gregthomas84 View Post
i was wondering if i need to get the Canbus Error Free Anti Flickering Resistor Decoder also?
No
6t8stang is offline  
post #93 of 100 (permalink) Old 09-18-2019, 10:34 AM
Junior Member
 
Join Date: Sep 2019
Location: Panama City Beach, FL
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Default

thank you
gregthomas84 is offline  
 
post #94 of 100 (permalink) Old 09-19-2019, 09:46 AM
Junior Member
 
Join Date: Sep 2019
Location: Panama City Beach, FL
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Default

So different question is there a way to set the door locks to unlock when you put the car in park?
gregthomas84 is offline  
post #95 of 100 (permalink) Old 10-10-2019, 07:53 PM
Junior Member
 
Join Date: Mar 2019
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Default

I have had Hikari LEDs for a few months now. About a month ago I got a “check parking lamp” message. Quick check and the fuse had blown. Replaced it and it immediately blew again. It only happens on one side, so I though I would have the stealership fix it while I was in for another warranty item. They told me it was due to aftermarket headlights. It is only a problem on one side. Anyone else run into this? I haven’t put the halogen bulbs back to test, as it is a PITA to reach in through the access panel without removing the front wheel.
Sickarmor is offline  
post #96 of 100 (permalink) Old 10-11-2019, 12:11 PM
Senior Member
 
p07r0457's Avatar
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 320
Mentioned: 6 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 73 Post(s)
Garage
Default

You'd need to put halogen bulbs back in and you'll either find the LEDs are faulty (issue doesn't reoccur) or the issue does reoccur then you can let the dealer figure it out.

2018 Infiniti QX30 Premium AWD - Majestic White
2019 Volvo XC60 T6 AWD Inscription - Onyx Black Metallic
2018 Honda Gold Wing Tour - Pearl White
p07r0457 is online now  
post #97 of 100 (permalink) Old 10-13-2019, 02:36 PM
Junior Member
 
Join Date: Mar 2019
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Default

Thanks. That was the plan, but was hoping to avoid wrestling with that. I appreciate the confirmation.
Sickarmor is offline  
post #98 of 100 (permalink) Old 10-22-2019, 03:23 PM
Ari
Junior Member
 
Ari's Avatar
 
Join Date: Oct 2019
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Garage
Default

I, we, just got our QX30 a couple weeks ago and I also am disappointing with the halogen light, unless I upgrade to the top of the line to get the LED lights.


Thank you everyone for bringing up the subject and showing the solution.
Ari is offline  
post #99 of 100 (permalink) Old 11-09-2019, 10:15 PM
Junior Member
 
Join Date: Nov 2019
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Default

Hi all,
I recently purchased and installed (ughhh) the Hikari Ultras 9012. Light worked fine directly after installation, but soon as I was ready to take the car for a test drive tonight they started flicker BAD, like almost turning completely off.. absolutely do not have the energy to reinstall the halogens. Any advice?
zmcdowell is offline  
post #100 of 100 (permalink) Old 11-12-2019, 10:10 AM
Senior Member
 
p07r0457's Avatar
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 320
Mentioned: 6 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 73 Post(s)
Garage
Default

Quote:
Originally Posted by zmcdowell View Post
Hi all,
I recently purchased and installed (ughhh) the Hikari Ultras 9012. Light worked fine directly after installation, but soon as I was ready to take the car for a test drive tonight they started flicker BAD, like almost turning completely off.. absolutely do not have the energy to reinstall the halogens. Any advice?
Make sure the electrical connections are tight. Otherwise, it sounds like a defective driver. If they're defective, you'll have to return them and ask for a replacement.

2018 Infiniti QX30 Premium AWD - Majestic White
2019 Volvo XC60 T6 AWD Inscription - Onyx Black Metallic
2018 Honda Gold Wing Tour - Pearl White
p07r0457 is online now  
Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome